Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم کیفیت در اینترنت مخابرات و ضعف در پشتیبانی ۲۴ ساعته، لذت استفاده از اینترنت را به کام مشترکان اینترنت مخابرات تلخ نموده‌است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، شاید تا قبل از شیوع ویروس کرونا برخی از خانواده‌ها ضرورتی برای وجود اینترنت پرسرعت در زندگی روزمره خود احساس نمی‌کردند، اما کرونا با تمام خطر و مشکلات برخی از افراد را با دنیایی به نام دنیای اینترنت آشنا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر برخی از خانواده‌ها تا قبل از کرونا داشتن گوشی همراه را برای فرزندان دانش‌آموز خود ناپسند و حتی غیرممکن می‌دانستند، اما کرونا به آنها آموخت که گوشی همراه هوشمند آنطور که می‌گویند وسیله بدی نیست، و می‌توان با اندیشه سالم با این غول جذاب زندگی کرد و حتی از وجودش سود برد.

شیوع ویروس کرونا علاوه بر آوردن کلاسهای درس توسط اینترنت به خانه‌ها باعث شد، خانواده‌ها از شبکه‌های اجتماعی کمی فراتر بروند و از نرم‌افزارهای متفاوت برای انجام امورات خود نظیر خرید و ثبت نام و... استفاده کنند.

گرچه وجود اینترنت پرسرعت در چنین شرایطی یک فرصت و حتی یک امتیاز ویژه به شمار می‌رود اما برخی از مناطق هستند که از اینترنت پرسرعت فقط نام و نشانش را دارند.

استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مناطقی هست که بدون تعارف می‌توان گفت در برخی از نقاط آن اینترنت پرسرعت وجود دارد، اینترنتی که متولیان آن را پرسرعت معرفی می‌کنند و می‌دانند و مصرف‌کننده آن‌را سوهان اعصاب می‌خواند.

ساختار دولتی فضای مجازی در کره جنوبی/ 77 درصد شهروندان کره‌ای از اینترنت ملی استفاده می‌کنند3 استفتاء جدید از رهبر انقلاب/ آیا می‌توان از اینترنت بی‌سیم دیگران استفاده کرد؟اصفهان| خوب و بد آموزش مجازی دانش‌آموزان در دوران کرونا/ افت سرعت و قطعی اینترنت صدای همه را درآورد

این روزها علاوه بر کندی سرعت اینترنت مخابرات «ADSL» و عذاب کشیدن خانواده‌ها برای برقراری ارتباط سریع با خیالی راحت، پاسخگویی 2020 که وظیفه پشتیبانی از اینترنت مخابرات را برعهده دارد نیز بر اعصاب و روان مشترکان رژه می‌رود.

یکی از مشترکان اینترنت ADSL مخابرات در یاسوج به خبرگزاری تسنیم گفت: در زمان ثبت نام طرح اینترنت در برگه تعرفه نوشته بودند اینترنت پرسرعت و بنده هم بخاطر شرایط کار بیشترین مقدار سرعت یعنی 16 مگابایت را انتخاب کردم، بعد از راه اندازی سرویس اینترنت خود متوجه شدم که سرعت در حد شبکه 2G هم نیست و با نرم افزار تست سرعت متوجه شدم که سرعت دریافتی زیر 1 مگابایت است، با پشتیبانی تماس گرفتم و بعد از راهنمایی، شبکه سیم تلفن خانه را با کلی هزینه تعویض کردم، اما همچنان با مشکل سرعت روبرو هستم.

رضا یکی دیگر از مشترکان نسبت به پاسخگویی پشتیبانی اینترنت مخابرات معترض است و می‌گوید: تا چند ماه گذشته مرکز پاسخگویی 2020 مخابرات در استان بود و به راحتی با اپراتورهای مربوط تماس می‌گرفتیم و در 24 ساعت شبانه روز بدون هیچ دردسری خدمات ارائه می‌شد،اما چند ماهی است که این پشتیبانی به خرم‌آباد منتقل شده و اپراتور در جواب مشکلات ما، یک جمله دارد و آنهم «باشد ثبت تماس می‌شود» را جواب می‌دهد، و حتماً باید در این شرایط کرونا بصورت حضوری بیاییم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

در این باره مدیر شرکت مجری اینترنت مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرگزاری تسنیم گفت: تا چند ماه گذشته پشتیبانی 2020 اینترنت مخابرات در خود شرکت مستقر بودند، و جوابگویی نیز بصورت 24 ساعته و با نظارت مستقیم شرکت مجری صورت می‌گرفت، که مطابق تصمیم مخابرات استان و شرکت مخابرات ایران، پاسخگویی 2020 به استان خرم آباد منتقل شد.

وی درباره نارضایتی مشترکان از نحوه پاسخگویی پشتیبانی اینترنت مخابرات عنوان کرد: شرکت مجری اینترنت در استان نظارت یا دسترسی خاصی به شرکت پشتیبانی در خرم آباد ندارد.

انتهای پیام/541/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت اینترنت مخابرات اینترنت پرسرعت خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دوساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶.۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی‌ترین و بهینه‌ترین سخت‌افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد